Inschrijven in de scouts

Zelf proeven van het avontuur?

Inschrijven doe je zo!

Inschrijven en voorinschrijvingen? Wat zijn dat?

Voor huidige leden

U weet het of u weet het niet, maar in tijden van Corona wordt het er niet eenvoudiger op om alles georganiseerd te krijgen. Daarom werken we dit jaar met digitale voorinschrijvingen. Zo willen we er zeker van zijn dat al onze trouwe vaste leden zeker kunnen starten met scouting dit jaar.

Deze voorinschrijvingen starten op vrijdag 11 september en duren tot zaterdag 19 september en verlopen via deze website via het onderdeel inschrijven. Ook daarna kunt u zich nog inschrijven, maar dan verliest u uw voorkeursplaats ten opzichte van nieuwe leden en bestaat de kans dat u zich dit jaar misschien niet meer kunt inschrijven. Onze raad luidt dus: zeker doen die voorinschrijvingen!!!

Voor nieuwe leden

Onze jeugdbeweging groeit aan een verbazingwekkend tempo. Hoewel we in onze wildste dromen iedereen een plekje willen geven bij ons, zal dit in sommige gevallen waarschijnlijk niet lukken. Op de openingsactiviteit krijgt u alle informatie omtrent de digitale inschrijvingen. Die gaan van start op 20 september.

Voor startende leden van 6 en 7 jaar zal er waarschijnlijk geen probleem zijn, maar voor leden die ouder zijn raden we aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven. Bij de inschrijvingen geldt het principe first come first served.

%d bloggers liken dit: