Inschrijven in de scouts

Zelf proeven van het avontuur?

Inschrijven doe je zo!

Inschrijven en voorinschrijvingen? Wat zijn dat?

Voor huidige leden

We werken ook dit jaar weer met digitale voorinschrijvingen.  Zo willen we er zeker van zijn dat al onze trouwe vaste leden zeker kunnen starten met scouting dit jaar.

Deze voorinschrijvingen starten op zaterdag 17 september en duren tot vrijdag 23 september en verlopen via deze website via het onderdeel inschrijven. Ook daarna kunt u zich nog inschrijven, maar dan verliest u uw voorkeursplaats ten opzichte van nieuwe leden en bestaat de kans dat u zich dit jaar misschien niet meer kunt inschrijven. Onze raad luidt dus: zeker doen die voorinschrijvingen!!!

Voor nieuwe leden

Onze jeugdbeweging groeit aan een verbazingwekkend tempo. Hoewel we in onze wildste dromen iedereen een plekje willen geven bij ons, zal dit in sommige gevallen waarschijnlijk niet lukken. Op de openingsactiviteit krijgt u alle informatie omtrent de digitale inschrijvingen. Die gaan van start op 25 september.

Voor startende leden van 6 en 7 jaar zal er waarschijnlijk geen probleem zijn, maar voor leden die ouder zijn raden we aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven. Bij de inschrijvingen geldt het principe first come first served.

%d bloggers liken dit: