DRINKS – SNACKS – CHILL

Met La Casavanne trekken we de hele zomer Oostduinkerke, Koksijde, Wulpen en Sint-Idesbald door. We stellen er op mooie, unieke en gezellige plaatsen onze caravan op en nodigen iedereen er uit om een drankje te komen nuttigen. Dit alles gaat samen met een gezellige sfeer en een scouteske bediening.

La Casavanne zag op 9 november 2020 haar levenslicht. Een verouderde caravan wordt door een groep jongeren omgebouwd tot een hippe, hedendaagse, maar bovenal kwalitatieve pop-up zomerbar. Wil je weten waar en wanneer we opgesteld staan? Of wil je gewoon het renovatieproces volgen? Neem een kijkje op onze Instagram @la_casavanne.

Onze kaart

In onze Casavanne staat een tapinstallatie. Dat betekent dus frisse pinten, op elk moment! Maar ook aan de liefhebber van verfijnde bieren werd gedacht. Zo vormt de Brugse Zot een vaste waarde op onze kaart.

Voor ieder wat wils op gebied van apero’s. Fan van een fruitige Quint sangria of zoete Sommersby, een glaasje wijn of liever een alcoholvrije limonade of mocktail? Een ook aan de pagadders werd gedacht, want ook zij vinden altijd wat lekkers.

Wist je dat…

… je onze caravan kan huren voor jouw privé-evenement! Organiseer je dus een tuinfeest, een verjaardagsfeest, trouw, … en wil je je geen zorgen maken over de drank? Wij verzorgen met plezier de drank op jouw evenement. Op een door jouw gekozen uur komt La Casavanne met 2 vaste werkkrachten jouw gasten van drank voor zien.

Geïnteresseerd? Neem hier contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Volg @la_casavanne op Instagram:

%d bloggers liken dit: